INI ADALAH SESI WEBINAR (KELAS SECARA ONLINE) PERCUMA UNTUK WAKTU TERHAD SAHAJA

Ketahui cara memilih syarikat yang hebat dalam masa 2 jam untuk memulakan perjalanan pelaburan anda

TEMUI STRATEGI TERUNGGUL PELABURAN SAHAM
Walaupun anda baru dalam dunia pelaburan.
Sertai Seminar Pelaburan Saham Syariah ONLINE percuma yang diperkenalkan oleh VI College sekarang! Ketakutan yang timbul di sekeliling kita menyebabkan kelembapan pertumbuhan global terutamanya Malaysia,  gunakan Peluang ini untuk melabur di syarikat-syarikat yang bernilai dengan harga yang murah, dan memegangnya saham tersebut untuk jangka masa yang panjang dan biarkan kuasa pengkompaunan untuk mengandakan 100x kekayaan anda.
Mengapa anda harus menyertai Kelas Online ini?
Untuk memperoleh lebih banyak pendapatan pasif secara selamat dan sah
Bagi memenuhi keinginan menimba ilmu mengenai cara yang betul untuk meningkatkan keuntungan selepas mengalami kerugian dalam pasaran saham
Untuk mencapai kebebasan kewangan
Mulalah melabur dengan penuh keyakinan
Pasaran saham adalah pelaburan aset yang terbaik dan berpotensi untuk menjana pulangan keuntungan. Walau bagaimanapun, jika anda tidak mengetahui cara yang betul, anda mungkin akan berhadapan dengan risiko yang tinggi.

Setiap individu mempunyai KEUNIKAN Profil Pelabur yang tersendiri. Setiap Profil Pelaburan mempunyai strategi dan hala tuju yang berbeza untuk berjaya dalam pasaran saham. Oleh itu, fahami mengenai KEUNIKAN Profil Pelabur anda sendiri dan gunakan strategi yang tepat sebelum anda memulakan pelaburan.
Apa yang akan anda pelajari?
  • Strategi Melabur Nilai ("Value Investing") yang terbukti dan digunakan oleh pelabur terunggul di dunia.
  • Formula rahsia berkaitan kaedah mencari syarikat yang sesuai untuk dilaburkan dalam masa kurang daripada sepuluh minit sahaja.
  • Sistem Langkah Demi Langkah dalam pengurangan risiko sebelum anda melabur dalam pasaran saham.
  • ​Kriteria dalam memastikan perolehkan keuntungan dan pendapatan pasif yang konsisten.
  • Penelitian dan kajian kes terhadap syarikat patuh syariah yang tersenarai mengenai penglibatan mereka dalam kegiatan pelaburan.
  • ​Dan banyak lagi...
Apa Kata Mereka Yang Telah Hadir Belajar?
Apa Kata Peserta Kami
Kenali Jurulatih Kami
HELMY KASIM
Speaker, Trainer dan Coach untuk VI College

Beliau pernah berkhidmat dengan beberapa syarikat multi nasional termasuklah Bank Pelaburan. Pernah memegang jawatan sebagai Pengurus Besar dalam firma penasihat kewangan berlesen daripada Bank Negara Malaysia (BNM) dan Suruhanjaya Sekuriti yang menawarkan perkhidmatan penasihat kewangan dan pelaburan patuh syariah yang merangkumi pelaburan saham dan perancangan persaraan.

Beliau juga merupakan ahli Perancang Kewangan Berdaftar Syariah (“Shariah Registered Financial Planner (SRFP)”) yang berdaftar di Majlis Perancangan Kewangan Malaysia (“Malaysian Financial Planning Council (MFPC)”) dan mempunyai kelayakan untuk Melatih Pelatih oleh MFPC. Beliau juga pernah menulis beberapa artikel mengenai pelaburan.

Beliau percaya bahawa pelaburan saham yang menggunakan kaedah Melabur Nilai merupakan satu proses yang perlu dipelajari oleh setiap orang dalam menangani isu keperluan kewangan dan untuk mencapai matlamat kewangan peribadi serta dapat memberi pelbagai manfaat secara amnya.
Daniel Lim
Speaker, Trainer dan Coach untuk VI College
Daniel Lim adalah seorang pelabur yang mempunyai pengalaman pelaburan hartanah selama 5 tahun dan pengalaman praktikal sebanyak 3 tahun melabur di pasaran saham. 

Dengan pengetahuan yang begitu luas dalam kedua-dua jenis pelaburan, beliau dapat membina kekayaannya dengan apa yang dikenali sebagai kaedah “twin turbo” di mana kekayaan peribadinya melonjak dalam masa yang singkat.
Beliau kini ialah speaker, trainer dan coach untuk VI College di mana beliau mengajar value investing kepada ratusan pelajar di Malaysia. Selain daripada mengembangkan kekayaan peribadinya, dia juga sedang menguruskan portfolio kewangan keluarganya sebanyak 7 digit yang terdiri daripada hartanah dan saham. Impian dan misi peribadinya adalah untuk mencapai kebebasan masa dan kewangan serta menolong orang lain merealisasikan impian mereka melalui pelaburan saham. 
Mengenai Kami
VI College  adalah salah sebuah institut pendidikan kewangan terbesar yang menawarkan seminar di Singapura dan Malaysia.

Sekarang, VI College berjaya mengubah kehidupan lebih daripada 16,000 orang yang telah dipimpin oleh anggota pasukan yang professional dan bersemangat. Kami bermatlamat untuk menjadi “Pelatih Global Nombor 1 Value Investing” dalam melengkapkan ilmu pelaburan yang betul kepada semua.

VI College telah jelajah lebih daripada 20 bandar di seluruh dunia dengan program “VI Bootcamp”, di Taiwan, Thailand, Myanmar, India, Vietnam, Dubai dan banyak lagi.

Pasukan VI College sangat berpengalaman dalam pengajaran prinsip dan teknik Value Investing, memberi peluang kepada sesiapa yang hendak menjadi pelabur saham sehingga berjaya dan mencapai kebebasan kewangan.
Peringatan: Semua jenis pelaburan membawa risiko, termasuk kehilangan semua jumlah yang telah dilabur. Kegiatan seperti ini tidak sesuai untuk sesetengah orang.

Copyright 2020 - 8VI Malaysia Sdn Bhd | Privacy Policy