TEMUI STRATEGI TERUNGGUL PELABURAN SAHAM
Walaupun anda baru berjinak-jinak dalam dunia pelaburan.
Sertai Seminar Pelaburan Saham Syariah percuma yang diperkenalkan oleh Value Investing College sekarang! Ia merupakan seminar perdana yang dianjurkan untuk membantu anda mencari KAEDAH memilih syarikat yang terbaik dan membuat ANALISIS mengenai harga yang sesuai untuk melabur.
Mengapa anda harus menyertai seminar ini?
Untuk memperoleh lebih banyak pendapatan pasif secara selamat dan sah
Bagi memenuhi keinginan menimba ilmu mengenai cara yang betul untuk meningkatkan keuntungan selepas mengalami kerugian dalam pasaran saham
Untuk mencapai kebebasan kewangan
Mulalah melabur dengan penuh keyakinan
Pasaran saham adalah pelaburan aset yang terbaik dan berpotensi untuk menjana pulangan keuntungan. Walau bagaimanapun, jika anda tidak mengetahui cara yang betul, anda mungkin akan berhadapan dengan risiko yang tinggi.

Setiap individu mempunyai KEUNIKAN Profil Pelabur yang tersendiri. Setiap Profil Pelaburan mempunyai strategi dan hala tuju yang berbeza untuk berjaya dalam pasaran saham. Oleh itu, fahami mengenai KEUNIKAN Profil Pelabur anda sendiri dan gunakan strategi yang tepat sebelum anda memulakan pelaburan.
Apa yang akan anda pelajari?
  • Strategi Melabur Nilai ("Value Investing") yang terbukti dan digunakan oleh pelabur terunggul di dunia.
  • Formula rahsia berkaitan kaedah mencari syarikat yang sesuai untuk dilaburkan dalam masa kurang daripada sepuluh minit sahaja.
  • Sistem Langkah Demi Langkah dalam pengurangan risiko sebelum anda melabur dalam pasaran saham.
  • ​Kriteria dalam memastikan perolehkan keuntungan dan pendapatan pasif yang konsisten.
  • Penelitian dan kajian kes terhadap syarikat patuh syariah yang tersenarai mengenai penglibatan mereka dalam kegiatan pelaburan.
  • ​Dan banyak lagi...
Kenali Jurulatih Kami
HELMY KASIM
Beliau pernah berkhidmat dengan beberapa syarikat multi nasional termasuklah Bank Pelaburan. Pernah memegang jawatan sebagai Pengurus Besar dalam firma penasihat kewangan berlesen daripada Bank Negara Malaysia (BNM) dan Suruhanjaya Sekuriti yang menawarkan perkhidmatan penasihat kewangan dan pelaburan patuh syariah yang merangkumi pelaburan saham dan perancangan persaraan.

Beliau juga merupakan ahli Perancang Kewangan Berdaftar Syariah (“Shariah Registered Financial Planner (SRFP)”) yang berdaftar di Majlis Perancangan Kewangan Malaysia (“Malaysian Financial Planning Council (MFPC)”) dan mempunyai kelayakan untuk Melatih Pelatih oleh MFPC. Beliau juga pernah menulis beberapa artikel mengenai pelaburan.

Beliau percaya bahawa pelaburan saham yang menggunakan kaedah Melabur Nilai merupakan satu proses yang perlu dipelajari oleh setiap orang dalam menangani isu keperluan kewangan dan untuk mencapai matlamat kewangan peribadi serta dapat memberi pelbagai manfaat secara amnya.
Apa Kata Mereka Yang Telah Hadir Belajar?
Apa Kata Peserta Kami
Aturcara
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Kuala Lumpur
Tarikh: 28 Mac (Sabtu)
Masa: 9:30am - 12:30pm
Tarikh: 9 April (Khamis)
Masa: 2pm - 5pm

Lokasi:
Value Investing College, 17&19-6, The Boulevard Office, Mid Valley City, 59200 Kuala Lumpur.

Ampang
Tarikh: 19 Mac (Khamis)
Masa: 8pm - 10:30pm

Lokasi:
Oakwood Hotel & Residence Kuala Lumpur, Jalan Ampang, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Mengenai Kami
Value Investing College (VIC) adalah salah sebuah institut pendidikan kewangan terbesar yang menawarkan seminar di Singapura dan Malaysia.

Sekarang, VIC berjaya mengubah kehidupan lebih daripada 16,000 orang yang telah dipimpin oleh anggota pasukan yang professional dan bersemangat. Kami bermatlamat untuk menjadi “Pelatih Global Nombor 1 Value Investing” dalam melengkapkan ilmu pelaburan yang betul kepada semua.

VIC telah jelajah lebih daripada 20 bandar di seluruh dunia dengan program “Value Investing Bootcamp”, di Taiwan, Thailand, Myanmar, India, Vietnam, Dubai dan banyak lagi.

Pasukan VIC sangat berpengalaman dalam pengajaran prinsip dan teknik Value Investing, memberi peluang kepada sesiapa yang hendak menjadi pelabur saham sehingga berjaya dan mencapai kebebasan kewangan.
Peringatan: Semua jenis pelaburan membawa risiko, termasuk kehilangan semua jumlah yang telah dilabur. Kegiatan seperti ini tidak sesuai untuk sesetengah orang.

Copyright 2020 - 8VIC Malaysia Sdn Bhd